Partnerski vprašalnik in področja, ki jih lahko obravnavate

 

Partnerski vprašalnik prinaša poročilo o osebnem videnju partnerstva ter možnostih za njegovo izboljšanje ter dolgoročno ureditev in stabilnost v partnerstvu.

Stres in obremenjenost - je presoja glavnih stresnih obremenitev in prevladujočih vzorcev odzivanja na stres ter možnih prilagoditev za večje zadovoljstvo in osebno uspešnosti

Kako me vidijo pri poslu (360-stopinjska povratna informacija za presojo poslovnih obnašanj v delovnem okolju vodij in drugih sodelavcev v organizacijah, prinaša najbolj  koristno in profesionalno poročilo na slovenskem, ki ga obravnavate skupaj z izbranim coachem)

Organizacijska klima v šolah in vrtcih: ugotavljanje stanja pri pomembnih vidikih delovanja organizacij in zadovoljstva članov organizacij ter pripravljenosti za sistemske izboljšave

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.