Dolgotrajna obremenjenost ali stres kot klic po spremembi

 

Kaj lahko naredimo zase, ko se nam zdi, da doživljamo stres?

Lahko, da ste pomisli kaj vam telo signalizira, ko doživljate napetost, dolgotrajno utrujenost, ki lahko prehaja v brezvoljnost, otopelost in zdolgočasenost, nespečnost, razdražljivost in tako naprej ... vse do tega, da se ti psihični pokazatelji stresa začenjajo "seliti" na telesno raven, kjer se kažejo kot: znižana koncentracija, nižja odpornost za bolezni, težave s prebavili, glavoboli, razne nepojasnjene alergije in še in še sprva blagih, s časom pa vse bolj resnih in trdovratnih "napak" v telesnem in psihičnem delovanju.

Najmanj kar si lahko privoščimo, je, da se seznanimo in ugotovimo ali se res nahajamo v "stresni coni", kaj tako obremenitev povzroča in kje bi se bilo dobro lotiti sprememb v načinu našega delovanja.

 

Vprašalnik, ki bo kmalu nared, vam bo enostavno pomagal določiti kje so lahko vaši glavni izvori stresa, kako močni so in kaj bi bili prvi priporočljivi ukrepi, da stopite na pot za vas koristnih in blagodejnih sprememb.

Če vas zanima sodelovanje v naši pripravi vprašalnika in bi radi o teh temah zase izvedeli kaj več, in si  morda privoščili tudi spremljajoči strokovni pogovor na te teme, nam to sporočite na info@insior.eu.

 

Kako me strah lahko zadrži v službi - POGLEJ VIDEO.

Je to kar sedaj počnem edina opcija - POGLEJ VIDEO

 

 

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.