Poslanstvo INSIOR

Inštitut za individualno in organizacijsko uspešnost - INSIOR obravnava uspešnost ter zadovoljstvo vse od individualne ravni, do ravni organizacij in skupnosti.

Na profesionalen način ureja individualno uspešnost in življenjsko zadovoljnost, zadovoljstvo in skladnost parov v partnerskih odnosih ter uspešnost, učinkovitost in dolgoročno eksistenco organizacij.

Osnovni pogoji, ki jih inštitut pomaga razumeti ter vzpostaviti so avtonomni in avtentični odzivi posameznikov do lastne življenjske situacije in poti, ter enako kadar se ti posamezniki združujejo v organizacije.

Metode v našem pristopu se raztezajo od coachinga do terapevtskih tehnik, tja do organizacijsko-razvojnih intervenc za skupine in organizacije. Pristopi so izbrani tako za urejanje zasebnih področij, kot za posredovanje v skupinah in usmerjanju sistemskih rešitev v poslovnih sistemih in podobno.

Posebna odlika našega dela je, da so naši sodelavci najbolj izkušeni, v praksi preverjeni ter v svojem pristopu vseskozi uporabljajo odprte dogovore s klienti in naročniki. To omogoča našim uporabnikom in strankam najvišjo stopnjo zadovoljstva ter zagotavlja varno in etično izkušnjo v sodelovanju z nami.

 
 
 

Vizitka

Dolgi naziv: Inštitut za individualno in organizacijsko uspešnost

Krajši naziv: INSIOR
Naslov: Gorica pri Šmartnem 35a, 3000  Celje
Direktor: Mag. Igor Krajnc

Matična številka: 3870421000
Davčna številka: 35908009
Davčni zavezanec: NE
Transakcijski račun: 


Pravnoorganizacijska oblika: Zavod

Ustanovitelj: Mag. Igor Krajnc
Datum vpisa subjekta v sodni register: 30.11.2010

 
 
 

Iz medijev

V pripravi...

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.