Spodaj naročite partnerski vprašalnik s poročilom

Umaknite enega od možnih razlogov za stres in nezadovoljstvo! Raziščite vaš partnerski odnos! Najbolj pogost razlog težav v počutju in doživljanju so lahko zapleti v partnerstvu.

Priskrbite si najbolj priporočano in strokovno poročilo o vašem partnerstvu. Končno v slovenskem prevodu. Poročilo vam pokaže vaše videnje stanja na vseh pomembnih področjih partnerstva.

V 20 minutah pridete do poročila, s katerim si podrobno razjasnite:

V čem je vaše partnerstvo zelo zadovoljujoče?

Kje in zakaj vaše partnerstvo lahko drsi v težave?

Kje in kako je partnerstvo smiselno izboljšati, da ne zaide v krizo?

In še več...

Poročilo, ki si ga priskrbite na tej strani vam bo pokazalo, kje imate težave in kje najbrž ne gre iskati vzrokov za vaše probleme. Vzemite si malo časa zase in skrbno izpolnite vprašalnik, ki mu bo sledilo poglobljeno poročilo s komentarji prav za vas.

Poročilo odgovarja, kako so pri vas razvita različna področja partnerstva, v primerjavi s tem, kako jih pri sebi ocenjujejo drugi, na primer: kako učinkovito rešujete nesoglasja; kakšna je vaša predstava o lastni vrednosti; kako močno je usmerjena vaša pozornost na partnerski odnos; kakšna prepričanja gojite o partnerstvu; kako vam gre v partnerstvu prilagajanje in učenje iz izkušenj; kako je z zaupanjem in pogoji spolnosti v vašem partnerstvu; kakšna je globina odnosa in ali se zveza morda krha in podobno.

 

Vrednost poročila: 49,00 EUR (22% DDV je že vključen)

 

Želite znesek poravnati preko TRR? kliknite tukaj.

 
 
 

Primeri iz poročila

Spodaj so vzorci in izseki iz poročila, ki ga boste prejeli po izpolnitvi vprašalnika.

Zaupanje v partnerstvu

 

Reševanje nesoglasij

 

Krhanje zveze

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.